Image post
Instagram

Menu pantang saya hari ke-17. Alhamdulillah dah boleh makan ayam, sebab jahitan semua dah ok. Sebelum ni takut-takut nak makan, takut gatal 😂 . So ayam tu just potong slices dan perap dengan rempah Namee Rogers mix sikit dengan Namee Italia (cooming soon) . Brokoli steam, dan raw kunyit. . Orange tu actually sebijik je, tapi size agak besar dan potong pulak kecik-kecik macam tu, nampak banyak, tapi memang kenyang sikit perut bila makan buah dulu. So nasi banyak tu pun rasa jenuh nak habiskan. . Kunyit, saya memang suka makan raw instead of buat jus, buat jus kalau pandai balance rasa masam dan manis boleh la kot nak telan, kalau memang pure cannot go, makan raw macam makan timun, rangup 👍 . #intermittentfastingmalaysia #heathylifestyle #realfood #healthydiet #eatcleanmalaysia #dietsihat #menusihat #food #instafood #foodporn #foodgasm #photographyfood #rempah #nameerogers#nameespicy #herbsandspices #sayamasak #masakan #cooking #menu #bbq #kitchen #eatcleanmalaysia #spices #mahn #instacook #dietsukusukuseparuh